MDJ Matthias De Jaeger live @ Gent: Sint-Pieterskerk (tvv VZW Daktari Project)

zaterdag 20 maart 2021 van 20:00 tot 21:30


Concert
Klassieke muziek
Sint-Pieterskerk

Beschrijving

De wereld is nog een tijdje op slot, maar binnenkort kan je toch opnieuw op reis, voor het goede doel dan nog!

Op 20 maart 2021 treedt de Gentse pianist-componist MDJ Matthias De Jaeger op in de Sint – Pieterskerk in Gent. In deze statige kerk kan u in een uitzonderlijk decor live én coronaproof komen genieten van zijn eigen repertoire. Zijn muziek is als een inspirerende reis via nostalgische paden, die je meeneemt langs feeërieke landschappen over dromerige velden.

Benieuwd of hij ook jou kan bespelen? Check dan zeker deze link waar je Matthias al eens live aan het werk kan zien met zijn nieuwste release: https://youtu.be/Ch0vd_VC9ug

Er is bovendien een goed doel gekoppeld aan dit concert: per verkocht ticket wordt 5 EUR geschonken aan de Gentse VZW Daktari Project (zie hieronder).

TICKETS:
Gewone tickets: 15 EUR
VIP - tickets: 20 EUR (incl. cava - arrangement)
Tickets zijn te bekomen via info@mdj-pianist.com
Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer BE41 0018 5904 4810 met vermelding van naam + e-mailadres.

GOED DOEL: VZW DAKTARI PROJECT:
Er is een goed doel gekoppeld aan dit concert: per verkocht ticket wordt 5 EUR geschonken aan de Gentse Daktari Project VZW. Per verkocht VIP-ticket gaat zelfs 7,5 EUR naar deze VZW.

Het Daktari project vzw werd opgericht in 2010 door artsen en artsen in opleiding van de Universiteit Gent. Dit project staat in teken van het Kilembe Mines Hospital gelegen in het westen van Oeganda. Elke zomer reizen enkele studenten en artsen uit verschillende disciplines (geneeskunde, verpleegkunde, tandheelkunde, farmacie,..) naar Oeganda om het ziekenhuis te ondersteunen waar nodig en dit door middel van verschillende kleine projecten. Voorbeelden van reeds verwezenlijkte projecten zijn opleidingen voorzien, infectiepreventie, donatie van medisch materiaal en ondersteuning van de materniteit. Helaas werd het KMH enkele maanden geleden getroffen door een zware overstroming, waardoor het ziekenhuis moest evacueren. Geldinzameling wordt nu voornamelijk gebruikt voor de heropstart van het ziekenhuis en als ondersteuning van de opgesomde projecten van Daktari Project VZW.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie

Sint-Pietersplein 1
Gent 9000

Contact

Sint-Pietersplein 1
Gent 9000

Prijs

€ 15januari 2021

februari 2021

april 2021

juni 2021

juli 2021

augustus 2021

september 2021

oktober 2021

november 2021

december 2021

 Top